Aki keres az talál, aki zörget, annak ajtót nyitnak
Aki keres az talál, aki zörget, annak ajtót nyitnak

Kövess a facebookon is  KATTINTS  IDE

 

Tanácsadás megrendelése e-mailről e-mailre (írásban), valamint felkérés, megrendelés e-mailen keresztül IDE KATTINTVA

 

 

 
Menü
 
Szolgálat
 
Felhívás
 
Előadásaim témái
 
Saját cikkek, tanulmányok
 
Saját irodalom, filozófia
 
Gyógynövény cikkeim
 
Egyéb cikkek
 
Táblázatok
 
Mit kell tudni az én gyógynövénycikkeimmel kapcsolatban?

Igazából nem kell róluk sokat tudni. Talán észrevehető, hogy a növények hatásai, nem szokványos módon íródtak le és talán sok olyant is tartalmaznak, ami máshol nem szerepel.

Legtöbben azt a részt nem értik, hogy milyen szövetállományokra hat és milyen szerveken keresztül fejti ki a hatását és főleg hogy ezt én honnan is veszem. A legtöbb könyvkiadónak a szakemberei ezt kifogásolták, ezen a ponton nem értettünk egyet, s emiatt nem vállalták a könyvem kiadását. Illetve kiadható, de csak a saját költségemre. Szóval emiatt nem kapható meg az én gyógynövény ismertetőmből egy könyv sem a boltokban. Jelenleg már 132 részletes gyógynövényleiratom van kész, félkész, vagy nagyobb részt kész állapotban, kiadásra várva.

Pár szóban hadd térjek akkor ki ezekre a részekre.

Hogy a gyógynövény milyen szövetállományokra van hatással azért fontos, mert az határozza meg talán az egész felhasználhatóságát. Ez szerintem egyértelmű. Ha én csontos szöveteket akarok gyógyítani, akkor nem szedek veseszövet építő gyógynövényt, hanem olyat ami a csontszövetekre is hatással van. Mégpedig olyat, ami a számomra legkedvezőbben tudja nekem ezt a hatást biztosítani.

A másik, hogy elsősorban milyen szerveken keresztül fejti ki a hatását. Ez azért fontos, mert ha ezen kiválasztószerv is beteg, akkor hiába fogyasztja az ember a legjobb gyógynövényt vagy táplálékot is pl.  a csontjai érdekében, mert soha nem fog a csonthoz eljutni a hatóanyaga annak amit elfogyasztott, hisz maga a kiválasztó, vagy továbbító szerv nem helyes működése miatt, soha nem válik majd felvehető formává.

És végül, hogy mindezt honnan tudom?

30 év tapasztalata van mögöttem ezen a téren. Számomra egyszerű a válasz, mert végigkövetem a szervezeten a gyógynövény útját. Így viszont nem tudok felmutatni az igazságáról laboratóriumi jelentést, ez is egyértelmű. :(

Ezek alapján persze sok emberben ott lehet a kétely ezzel kapcsolatban, de én akkor sem vagyok hajlandó kihúzogatni a fél gyógynövényleiratomat arról, amit egyszer már több oldalról is megfigyelhettem, és mind a hozzám fordultak, mind én megtapasztaltam.

Valamint, számomra, minden egyes gyógyító jellegű megnyilvánulása fontos egy-egy növénynek, ezért amit csak felfedezek bennük, azt mind leírom egy ismertetőben.

A fő terápiás megnyilvánulásaik is nagyon jól felismerhetők a gyógynövényeknek ezeken az útkövetéseken keresztül, hisz amin keresztül kiválasztódnak, arra is hással vannak, és mivel gyógynövényekről és nem mérges növényekről van szó, ezek általában, a kiválasztó szervekre is pozitív vagy minimum semleges hatást gyakorolnak.

A másik "másfajta" dolog a gyógynövény leirataimban, hogy három embertípust különböztetek meg: a sovány, a köpcös, és a hízásra hajlamos embertípust, mert ezek között van, hogy egy gyógynövény az egyiknél teljesen más hatást válthat ki mint egy másiknál. Az embertípusokat a betegség előtti formában kell figyelembe venni, hisz egy rákos beteg egy idő után lesoványodik és szövetei megsorvadnak, vagy egy elhízott egyén nem biztos, hogy eredetileg hízásra hajlamos típus volt. Az embertípusok mögött, megfelelő tulajdonságok is, és hozzá tartozó hormon és fizikális rendszer is van. A betegségm egszüntetése pedig, az eredeti rendszer helyreállítása folytán jöhet létre.

Aztán, ott van még a vércsoport szerinti táplálkozás figyelése. E körül a téma körül elég sok vita van, de szintén tapasztalataim vannak arról, hogy figyelembe véve a vércsoport szerinti táplálkozási ajánlásokat, a betegeknek jót tesz azok betartása.

A gyógynövény-cikkeimet igyekeztem mindenki számára érthetően írni, bár ennek sokszor gátat szab az a sok ismeret róluk, ami miatt talán, én sem a leghétköznapibb módon fogalmaztam meg őket. A lényeg remélem érthető mindenki számára.

Tapasztaltam az utóbbi időben, hogy egyéb írásaim és cikkeim úgy terjednek a neten, hogy semmilyen utaló nick vagy link nem található mögötte, sem a szerző neve, így azt a látszatot keti a blogger, hogy saját írását tette fel honlapjára. Ezért egy pár gyógynövényem, nem "teljes" cikkét felteszem ide, a teljes cikkek pedig tovább is várnak a könyvkiadásra.

A jövőben mindenkit felkérek, aki innen cikket akar átvinni a saját honlapjára, azt ne tegye az én engedélyem nélkül, hivatkozni azonban hivatkozhat az itteni linkre és így közzéteheti a cikkhez vezető utat. Köszönöm. (lementeni csak saját célra és a saját gépére szabad, de akkor is utalva, hogy kitől - ez a szabadfelhasználás joga)

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2015.02.06. 09:41
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kósáné K. Mária Blogja
 
Betegségekre gyógynövény és egyéb ajánlatok
 

Copyright ˆˆ Kósáné K. Mária

A weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik, mivel ezen honlapomon csak saját szellemi termékeim vannak jelen. Tilos a létrehozott weboldal tartalmának egészét vagy részeit interneten vagy saját írásban felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni (kivéve, ha az olvasottak alapján szerkezetileg és szavakban teljesen más formát alkot), vagy interneten vagy saját írásként feltüntetve tárolni  előzetes engedély nélkül. Saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Felhasználó - ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolhatja a szerzői név és átviteli link pontos másolásával ( a mindenkori beazonosíthatóság miatt), valamint a következők szerint:

" Magáncélú másolat: Természetes személyek magáncélra a védett művekről másolatot készíthetnek akkor, ha ez nem szolgál jövedelemszerzést, kivéve az építészeti műveket, műszaki létesítményeket, szoftvereket és adatbázisokat, valamint a nyilvános előadások kép- és hangfelvételeinek készítését. A magáncélú másolat készítése a szabad felhasználás egyik speciális esete."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szerz%C5%91i_jog
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen